/ Au pair 14/15 /

Helgen

Tjena morsning! Ber om ursäkt för dålig uppdatering, klen ursäkt eftersom att jag inte har en bättre ursäkt än att jag har varit lat och inte pallat blogga hehe!

I lördags mötte jag upp ett stort gäng tjejer i Covent garden för att födelsebruncha för Johanna som fyllt 21 år! Vi hamnade på le pain quotidien, där jag åt en glutenfri granola med yoghurt!! ALLTSÅ SÅ GOTT!! Med kaffe såklart!
Efter det åkte alla på musikal förutom jag, Lisa och tyska Johanna som åkte hem till mig och hade det mysigt. Malin gjorde oss sällskap senare på kvällen och vi hade en riktigt mysig och rolig kväll!

I söndags mötte jag nästan samma tjejgäng vid Liverpool street station där vi vandrade vidare mot en marknad. Marknaden var inte så jättemycket att ha, så vi vandrade till det mysigaste costat vi vet, vid Towern. Satt där en lång stund och larvade oss och drack gott kaffe. Sedan drog alla hemåt. 

I går tvättade jag ALLA mina kläder, min tvättkorg var helt översvämmad och lite till! Skönt och få det gjort. Just nu sitter jag på starbucks i väntan på att min värdbarns klass ska påbörja sin resa mot science museum (jag ska hänga med). Har en kvart kvar så ska dricka upp kaffet och chilla tills det blir högljutt och stressigt. Vid 2 nån gång är vi tillbaka och då ska jag gå hem och chilla innan jag ska hämta barnen igen vid halv 5 idag (de har chess club idag efter skolan). Ikväll ska jag nog träffa Malin och Lisa! 

Ha det kalas!


/ Au pair 14/15 /

It's friday

I väntan på att Lisa ska komma till Kew tänkte jag att jag kunde blogga. I går gjorde jag inget mer än dammsugning av huset, åt lunch och tittade på film. Regnet öste ner som bara den, så det var okej att vara inne. Dock sprack det upp framåt eftermiddagen när jag skulle hämta barnen, så snörade på mig mina joggingskor och gick till skolan. Hem, fika, läxläsning och sedan middag. Vi tittade på Snowhite and the huntsmen, kom ihåg när jag såg den på bio 2012. Time flies,
 
I eftermiddag ska barnen och jag baka kladdkaka, så gott. Jag får dock snällt hålla mig borta eftersom att jag och Josefine har en sockerfri månad. Blev superglad när mamma skickade med min favoritchoklad från Marabou Premium i ett brev, men blev lite ledsen när jag insåg att jag inte kan äta den på ett tag haha. (Tack mammsen!!!) Den 1 februari, då blir det massa choklad. 
 
Ikväll ska jag till Malin för mys och film och i morgon är det brunch kl 11 för Johanna som har fyllt 21!
Imorse påväg till skolan. Så skönt att det börjar bli ljust vid 8 igen så det slipper vara mörkt när man går ut. 
 
/ Au pair 14/15 /

Richmond Park

I onsdags efter att jag hade lämnat barnen mötte jag upp Lisa, Malin, Josefine och Linnea utanför stationen i Richmond. Vi tog sedan buss 65 mot Kingston för att ta oss till vår destination, nämligen Richmond Park. Det är min tredje gång jag besöker den parken. Lite dåligt eftersom att jag bor så nära, får skärpa till mig. Vi vandrade, tog en massa kort, klättrade i träd, åt och hade jävligt roligt. En perfekt dag med andra ord. 
 
De tre nedanstående bilderna är lånade från Josefines blogg.