/ Au pair 14/15 /

Trött

Vilken hektisk dag. Möten, lämna barnen, handla nödvändigheter och mat, dammsuga hela huset, hämta barnen, ytterligare ett möte (som inte gav någonting), läxor, mat, film och nu sömn. Jag är helt slut efter i dag, ligger mer än bekvämt i min säng just nu. I morgon ska jag inte göra mer knop än behövligt, dvs när jag jobbar. Min kropp och mitt huvud värker och jag misstänker för högt tempo, för lite sömn och alldeles för dålig mat. Godnatt kära vänner. 
/ Au pair 14/15 /

Produktiv dag

Nu ska alla inlägg som var publicerade på den andra bloggen vara synliga här också. Blogg.se och jag fungerar bättre ihop, det har jag kommit underfund med under alla dessa år med bloggande fram och tillbaka. Wordpress, släng dig i väggen.
 
När jag vaknade i morse var mitt mål för dagen: skaffa bankkort och boka klipptid. Nu sitter jag här, med ett öppnat bankkonto och kortare hår. Himla produktiv dag. Jag tänker även börja med veckans mål som min kära vän Lisa så smart kom på, vilket kommer upp efter det här inlägget eller i morgon.
 
I kväll har jag ätit sushi (jag vet vad ni tänker, du hatar ju fisk?!??) men jag åt endast med räkor på. Och sådana rullar, med omelett i? Det var gott.
 
 
/ Au pair 14/15 /

Till andra sidan jordklotet

Jag har fått klagomål på min dåliga bloggning, I apologise. Vet dock inte vad jag ska skriva om, min vardag, London, mat, tips, bajs. Kanske inte riktigt, men kom gärna med tips på vad jag kan blogga om. Mina vardagar ser rätt likadana ut gällande jobb så anser inte att det är speciellt kul.

Pub med Lisa, Hanna och en tysk tjej som heter Johanna i Clapham Common i fredags, middag på Wagamama med Lisa, Cornelia och Malin i går och shopping + turistande i centrala London med Lisa i dag. Har även hunnit säga ett sista hejdå till min allra bästa vän Cornelia som precis har lyft med planet med destination Nya Zeeland. All lycka till dig och så länge du kommer hem om några månader är jag nöjd.

 

<3