/ Au pair 14/15 /

Happy days!

Ja ni...här ekar det tomt, men som de flesta redan vet har My varit här i 6 dagar. Vi har gjort vad vi gör bäst = varit alldeles störda, druckit mycket och sovit lite, så ikväll blir det en tidig kväll. I lördags var det dock dags för Malins present till mig, nämligen ed sheeran konserten!!! Vilken stämning, vilken show!! Han är så duktig han den där ed. 

I söndags var det *drumroll* min FÖDELSEDAG!! Dagen till ära satt jag barnvakt men det stoppade inte mig från att vara på topp! Mina värdföräldrar hade nämligen fått tag på finalbiljetter till wimbledon! Drog med mig My och barnen först till westminister, Trafalgar square, southbank, London bridge där vi åt och sedan hemåt igen. Barnen somnade på tåget hem, mina små skruttar! Åh vad jag kommer sakna dem. 
De sjöng för mig på morgonen och fick "tårta" och en kaffekopp från kew gardens! Tack så himla mycket!!Har mer bilder på min kamera..

När vi kom hem vid 5 så kom mina VF precis samtidigt så jag blev ledig och Malin kom förbi en sväng för att ge mig sin sista present - en påse skips (chips) och ägg! Haha!! Tack Malin! Hon tog även med sig en väska med kläder och mina kuddar eftersom att hon ska bila hem och har plats, vilken ängel!!! Nu hoppas jag verkligen får hem allting utan att behöva köpa en till väska! Tog med mig saker hem i maj, My tog lite kläder och även Malin! Herregud vad grejer man samlar på sig under ett år! Efter att Malin hade dragit sig hem gick jag och My till ask Italian där hon bjöd på födelsedagsmiddag, bästa mysan! Tack igen min älskade älskade du. Nu har iallafall rensat ut bland kläderna, slängt allt som är söndrigt eller för litet, slängt en massa papper och block som inte används och ja, en jäkla massa skit helt enkelt! Så packningen pågår för fulla muggar, och nedräkningen hamnar på 7 dagar idag...


/ Au pair 14/15 /

16 days...

God eftermiddag söndag! Ännu en helg har snart passerat, i fredags var jag barnvakt i Fulham för sista gången. Väldigt tråkigt, precis när jag lärt känna barnen ordentligt! 
 
I går var jag barnvakt fram till fyrasnåret och då drog jag mig till Hammersmith där jag mötte upp Jossan och senare Malin och Lisa. Vi köpte alkohol på tesco och sushi på wasabi innan vi satt oss vid themsen och njöt av kvällen och solen. Vi hade deep talks om allt möjligt och skrattade nästan så mycket att tårarna rann. Vi hade även en mini-celebration för mig eftersom Lisa åker hem innan min födelsedag, så både Malin och Lisa hade varsin överraskning. Nästa vecka ska Malin ta med mig till Wembley där vi ska se ingen mindre än Ed Sheeran!! Och Lisa kör payback till 100% där en surprise väntar på mig i Sverige, det enda jag vet är att vi ska bort i ett dygn! Hatar att inte veta!!! Förstår verkligen att hon ogillade mig ett tag när jag höll allt hemligt inför hennes födelsedag! Men jag är så spänd på både lördag och vad som väntar på mig där hemma så att det är löjligt!! 
 
I dag hann jag ut på en promenad i 30 minuter innan det var dags för jobb igen. Jag och barnen skulle iväg till deras school summer fair. Vid två åkte vi hem, även F:s vän följde med eftersom de har playdate. Runt femsnåret ska jag ta med barnen till KFC i Chiswick, som de har tjatat om detta förbannade KFC haha, snusk! Men vad gör man inte för sina knäppisar, speciellt de sista veckorna. Vi möter antagligen Lisa, Malin och Jossan där och så följer de med oss hem och då har jag lovat A att vi ska spela monopol med henne. A älskar när mina kompisar är här och hon får hänga med oss, då är hon en stor flicka!! Min lilla skrutt.
 
I morgon är det ny vecka igen och även min näst sista.. På tisdag är det två veckor. Jag vill inte.
 
 
/ Au pair 14/15 /

TGIF!

Det kan man verkligen säga i dag, thank god it's Friday. Sitter och dricker islatte som har blivit min nya obsession, tur att jag kan göra egen islatte annars hade det blivit dyrt. 

I tisdags träffade jag som tidigare nämnt Malin och Lisa i south ken. Vi köpte varsin dryck på starbucks och pratade på i ett, som alltid med mina pinglor. Vi gick sedan vidare till en park och njöt av solen innan vi skildes åt. I onsdags kom Jossan till mig och vi låg ute i solen nästan hela dagen. Alldeles för mycket islatte drack vi också, vilket vi båda fick sota för på kvällen haha. 
På kvällen efter jobbet stack jag iväg till Jossan där jag blev bjuden på middag och ett glas vitt innan vi drog till pubbarna längs Themsen. Dock var den puben vi hade planerat att gå till helt smockfull så vi körde på det billigare alternativet, alkohol från tesco som vi satt och avnjöt i solens sista timmar. Helt fantastiskt var det, och roligt hade vi! 

Gårdagen var inte lika rolig, jag kände mig hängig och saknade familjen något otroligt, så pratade med familjen i nästan två timmar och sökte fler jobb. Inte bättre blev det på eftermiddagspasset, vad det var som hände är irrelevant men tårarna var inte långt borta kan jag säga (vi har pratat om det och allt är löst nu). Så jag var glad när jag var klar och kom ut i huset kan jag säga, hade nämligen fått sista minuten jobb i Fulham. Cashiiiing sade plånboken, tjänade riktigt härliga pengar! Killarna var som vanligt riktigt mysiga, lilla H som blandar varannat ord på svenska och varannat på engelska.. Sist fick jag frågan: "emma, kan du scratcha mig på backen?" Aka "kan du klia mig på ryggen" eller "can you scratch my back?" I går lät det istället "nu vanish jag under mitt cover" när han skulle sova. Haha, fick mig ett gott skratt, vilket var välbehövligt. 

I dag ska jag iväg till Jossan igen, solning står på schemat, som alla andra dagar, och ikväll sitter jag barnvakt i Fulham igen. Lär troligtvis bli sista gången ikväll...

Trevlig helg!