/ Au pair 14/15 /

Pumpor

Dagens pyssel med barnen:
 
 
Felix pumpa är den med öronen och Alice pumpa har ett öppet huvud med hjärnsubtans. 
/ Au pair 14/15 /

Free coffee

Återigen sitter jag i min lilla favorithörna på Costa i Kew och dricker en medium black americano. "You have enough points for a free coffee now madam" sade baristan till mig när han hade dragit mitt clubkort. Tack och bock sade jag.
 
I dag värker huvudet, halsen gör ont, jag kallsvettas, ögonen klibbar ihop och jag hostar, så kaffe är behövligt (precis som alla andra dagar?). Det är sista skoldagen för barnen i dag innan half term och de ska på halloween party direkt efter skolan. När jag är klar för dagen ska jag dricka te i sängen och sova tidigt.
 
I morgon är barnen som sagt lediga, och då ska vi förmodligen köpa pumpor och karva dem. På lördag händer inget speciellt, ska försöka packa lite smått och fixa det sista innan resan och på söndag åker jag och min värdfamilj till Spanien! Ska bli otroligt skönt med lite värme. Det har blivit riktigt kallt här i Englandet.
 
När jag kommer hem från Spanien hoppas jag att jag är kry, utvilad och solbränd, för då är det utgång som gäller (Malins 20 årsdag och halloween!). Veckan efter det kommer Johan i fyra dagar och veckan efter det kommer min familj!!! Mycket att se framemot så att säga. 
 
Take care friends. 
 
Jag i tisdags när det blåste som mest
/ Au pair 14/15 /

Bildbomb

Hej alla trogna läsare!! Har inte uppdaterat på en vecka jag vet, men jag och My har haft fullt upp varenda dag. Har varit en helt underbar vecka med skratt, shopping, mat, fest, dans, svenskt och massa mer!! Jag låter bilderna tala för sig själva :) Bästa My <3