/ Au pair 14/15 /

three months

Jag lovade för ett tag sedan att jag skulle visa mitt rum här i England, så efter tre månader tog jag tag i saken. Yes ni läste rätt, jag har varit här i tre månader. Tre månader och en dag för att vara exakt. Resultat nedan:
 
Totalälskar mitt lakan från IKEA
 
I dag när jag hade lämnat barnen bestämde jag mig för att prova på ett litet kafé som ligger precis vid stationen här i kew. Dum som jag är beställer jag en caramel latte när jag 1. inte tål mjölk och tror att jag har glömt mina laktostabletter hemma och 2. inte ens gillar caramelsmak. Som tur var hade jag inte glömt tabletterna, men den latten var så sjukt äcklig ändå. Gör inte om det misstaget Emma! Dock var det ett väldigt mysigt ställe som jag sannerligen kommer besöka igen, men nästa gång beställa något annat. The Kew greenhouse:
 
Lite julpynt på Kafét
/ Au pair 14/15 /

Trött

När jag fick min lön imorse tänkte jag - nu ska jag bannemig sätta in dem på mitt bankkonto. Sagt och gjort, jag samlade ihop varenda litet pence jag hade och drog till Lloyds. Supersmidigt. Planen för dagen var att besöka svenska kyrkan där det just nu pågår en julmarknad, och självklart kostar det 2 pund i inträdde, kontant. Alltså jag blev lite ledsen i ögat. Hade inte ett enda öre på mig. (Nej jag orkade inte leta efter bankomat när jag precis hade satt in alla mina pengar).
 
Hur som, jag bestämde mig för att gå mot centrum och kom till marble arch där jag gick in på new look och hittade en asnice kappa på REA, precis en sån kappa jag har velat köpa superlänge. Party.
 
 
Efter det mötte jag upp Malin, Lisa, Johanna, Matilda och till sist Maria för några timmar på Winter Wonderland i Hyde Park. Helt fullsmäckat med människor, galet. Supermysigt var det dock, ska gå dit en vardag i december när det inte är så mycket folk.
 
 
Kramisar från en trött men nöjd Emma.
 
/ Au pair 14/15 /

Londons alla parker

Eftersom att det finns så otroligt många parker i London har jag bestämt mig för att besöka så många jag bara kan under mitt år här. Jag har skrivit ner en lista i mitt anteckningsblock men tänkte att jag kunde dela med mig av den här på bloggen. 

Utan inbördes ordning (de parker som är understrykna är de som jag redan besökt): 

Richmond park 
Green park
Regent's park 
Bushy Park
Hyde park
St James's park
Hampstead Heath 
Kensington gardens 
Victoria park 
Greenwich park
Battersea park
Alexandra park 
Kew Gardens
Holland park

De parker jag redan har besökt kommer jag självklart besöka igen, eftersom de är så sjukt stora har jag bara sett en bråkdel av dem. Kommer vilket fall som helst hålla er uppdaterade om mina park-besök och om ni har tur visa lite bilder. Stay tuned!
En damm i Hampstead Heath