/ Au pair 14/15 /

Slutet gott, allting gott

I går kväll och i morse bröt jag ihop totalt. Jag ville hem, på en gång, hade världens klump i magen och de värsta panikattackerna jag har varit med om. Jag grät och ringde mamma och pappa, men när jag hade pratat med dem ett tag kändes lite bättre. Och efter i dag känns det mycket bättre faktiskt. I dag hängde jag med min värdfamilj till London Museum of Water & Steam! Det var sjukt häftigt!

DSC00307 DSC00312 DSC00332 DSC00336 DSC00337

 

Efter museet hade jag bestämt träff men en au pair, ingen mindre än Malin! Vi klickade så bra ihop och det kändes verkligen så skönt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och såg så himla mycket. Vi var i Hyde Park, Kensington Gardens, Trafalgar Square, Big Ben, London eye och säkert en massa mer. Åh vilken härlig tjej! 

DSC00343 DSC00349 DSC00357 DSC00370

/ Au pair 14/15 /

Ebb och flod

DSC00300DSC00301DSC00305 DSC00304

Utsikt från min balkong! Min VM har beställt nya utemöbler till terassen så vi ska ta upp deras gamla möbler till min balkong så att jag kan sitta ute. Ser ni hur stor skillnad det är på vattennivån på de två första bilderna? Det är ungefär 4 timmars skillnad.

I dag har jag varit inne i Richmond med två au pairer, de var jättetrevliga! Vi satt på en pub, åt lite, snackade en massa och sedan gick vi i lite affärer. Det var en gammal gubbe på bussen på vägen hem som snackade med mig men jag fattade inte ens hälften av vad han sa jag svarade bara med "yeah" typ haha, så kan det gå. Hoppas ni har det bra där hemma. Jag saknar er.

/ Au pair 14/15 /

Centrala London

I går visade barnen mig vart deras skola låg, vilken buss de brukar ta och vart man ska hoppa av. På vägen köpte vi varsin glass och stannade på en lekpark nära skolan. När vi kom hem igen var alla trötta och varma så jag och A slöade i soffan medan F spelade på datorn. Kl fem tvingade jag med dem till Sainsbury's för att köpa ingredienserna till tacos! Hur gott som helst. FaceTime:ade med familjen på kvällen och slocknade redan vid halv 10.

DSC00294En bild jag tog i går. Har aldrig sett så många plan i hela mitt liv som jag har sett i London på 3 dagar???

I dag har jag varit ledig! Jag hade bestämde träff med ett gäng au pair tjejer i centrala London, vi gick lite i affärer och åt sedan på en resturang. Alla var jättetrevliga och roliga! Efter ett tag så skulle alla hem men jag valde att stanna kvar och gå i ytterligare några affärer. Gick in på HM (typisk svensk....), topshop som jag gick vilse i och sist men inte minst Nike Town. Blev ett par Nike Air Force 1 rikare där inne, 70 pund fattigare. Köpte även en vattenflaska på Nike Town och två koftor på HM. När jag kom hem var maten precis klar, kunde inte ha blivit bättre! I kväll har jag FaceTime:at med mamma och pappa, tittat på roliga YouTube-klipp med au pair-familjen och nu sitter jag i sängen redo för att sova. I morgon ska jag utforska Richmond!