/ Au pair 14/15 /

Härlig vecka!!

Hallå igen! Tisdag redan, igår var det bank holiday vilket betyder ledigt för de flesta! Jag spenderade den med Johanna och Josefine i Clapham och sedan hos Josefine på kvällen. Hon bjöd på en sallad med massa gott och hemmagjord hummus! Mumsigt! 

Förra veckan var rätt lugnt, jag var ju ensam med F mån-tis så vi passade på och ha en massa skoj, inga läxor hade han heller. Vi bakade på måndagen och fikade på Maids of Honour på tisdagen. Världens mysigaste unge!! 

Inte den snyggaste tigerkakan, men vad gör man! God var den iallafall. 

På torsdagen gick jag en promenad med Amanda och avslutade sedan med en kaffe på starbucks i Kew. Härlig dag! 

På fredagen efter skolan hade A playdate så jag passade på att ha ännu mer ensamtid med F, vi cyklade till richmond och åt glass och sedan tillbaka. 1 mil cyklade vi sammanlagt! Felix glass!

På kvällen vankades det avskedningsmiddag då det var Marias tur att åka hem till svealandet. Vi åt först på nandos och tog sedan några glas på en pub! Ett helt perfekt avslut. Hoppas du har det bra i Sverige Maria!!


Denna utsikten hade jag från nandos!

På lördagen hängde jag med Malin på dagen innan vi begav oss mot baker street och mötte upp Lisa och Johanna, det var melodifestival i kyrkan som vankades. Och vilken stämning!!!! Så grymt att Måns vann. Har dessvärre inga bilder från den kvällen. Jag sov hos Lisa efteråt och på söndagen åt vi frukost hos tysken och hängde där resten av dagen. Mina två favoriter, kommer verkligen sakna Johanna när hon åker tillbaka till Tyskland. I'm gonna miss you Johanna when you go back to Germany ❤️ Härlig vecka och helg! Denna veckan har jag bara A eftersom F är på school trip hela veckan! Bilder från dagen kommer i kväll! Hej svejs! 
/ Au pair 14/15 /

Pitch Perfect

God morgon! Hur står det till? Här är allting rätt bra, helgen har varit lugn men ändå rolig. I fredags kom Jossan hit och vi promenixade till Richmond längs themsen och tog sedan bussen hem för lunch och film! Efter jobbet i fredags stack jag iväg till Lisa och vi hade middagsdejt på Pizza Express. Väl hemma hos Lisa kom Johanna och Brigitte och vi kollade på Mamma Mia. På lördagen hade jag och Sara planerat in en shoppingdag på Westfield i Stratford, Sara shoppade en massor men jag köpte bara ett par skor och shorts på primark och toalettartiklar på boots. Tror jag spenderade 20 pund totalt på shoppingen vilket var nice, tacka bootskortet och Lovisa som handlade en massa på boots! Hade liksom 11 pund sammanlagt i poäng! Var hemma runt 6 och vid 7 anslöt sig Lisa och Johanna M och vi låg i mitt rum och åt plockmat och gick igenom alla stora mord som skedde mellan år 1990-2014. Fråga inte varför haha, vet inte riktigt hur vi kom in på det. I går begav jag mig mot Peckham där det vankades bio! Vem älskar inte billig bio? (Här betalar vi 5 pund, odeon tar 13!) Den var grym!! Fat Amy är seriöst min nya idol. Jag och Jossan köpte mintchokladglass och det var såååå gott! Efter bion tåg jag följe med Josefine hem innan vi skiljdes åt och jag bytte till min sista buss i hammersmith. Jossan hade varit ute i lördags och kom hem kl 8 på söndagsmorgonen så hon var rätt så flummig om man säger så! Fick många goa skratt.
 
I dag har jag planerat en lugnt dag då jag inte mådde super i gårkväll. Ska städa och tvätta lite hade jag tänkt, och i kväll ska jag nog på yoga. Vi får se helt enkelt! Mitt ena värdbarn är på school trip så jag har bara F i tre dagar framöver.
 
So long!
 
Två sista bilderna är tagna av Josefine
/ Au pair 14/15 /

Snart helg!

God sen eftermiddag! Sitter för tillfället i soffan med barnen och kollar på Loranga, Masarin och Dartanjang. Den är baserad på Barbro Lindgrens bok Loranga, som är en känd författare och illustratör. Jag är verkligen oallmänbildad har jag märkt på senaste tid, så de senaste dagarna har jag pluggat. PLUGGAT! Jag är också förvånad. 

I går var det helt fantastiskt väder, jag gick en sväng till gymmet innan jag placerade mig i solen med min iPad och ett skrivblock! När jag hade hämtat barnen och vi var klara med läxorna stack värdfamiljen iväg och jag gjorde middag. Klockan sju kom Amanda och vi promenixade till barnes längs Themsen! Så himla härligt i kvällssolen! 

I dag har varit helt tvärtom - regn, rusk och vind! När gymmet var avklarat och lunchen var i magen kom Malin och vi hängde framför tv:n och vampire diaries. Har kommit in en period när jag är sällskapssjuk hela tiden, så jag bad Malin komma över ikväll också. När middagen ligger i kistan och jag har jobbat färdigt kommer hon hit. 

I morgon är det fredag, igen, och då kommer Josefine hit. Om vädret tillåter så skall vi gå in till richmond, får se om jag hinner en sväng till gymmet innan hon kommer. På kvällen ska jag sova hos Lisa!