/ Au pair 14/15 /

London, I miss youÅterigen sitter jag i min säng, stirrar mig blind på resväskan som ligger på golvet. Den är nästan helt fylld, det är mycket som ska i. Denna gången är jag inte lika nervös, jag vet vad som väntar. Jag känner min värdfamilj, jag har vänner, jag tar mig fram i London utan problem och engelskan flyter på. 

Men ändock känner jag mig ännu nyfiknare på London i dag än vad jag gjorde för 125 dagar sedan. När jag kommer tillbaka ska jag bl.a uppleva nyår, vår, påsk, midsommar och min 20-årsdag. Jag tänker på alla sena sommarkvällar med mina vänner i de fina parkerna. Jag tänker på vårkläder, uteserveringar och resor. Detta halvåret kommer att bjuda på så mycket mer än förra. Jag är så förväntansfull och nyfiken. 

Det har varit en helt perfekt hemmavistelse. Jag har hunnit träffa alla mina närmsta, ätit mammas supergoda mat, gått runt och bara varit och självklart andats in den härliga och friska luften vi har här i Sverige. 

I morgon lyfter planet kl 16:30. London, I'm coming home. 

/ Au pair 14/15 /

Tell the world that I'm coming home

Mitt plan lyfter om två timmar. Två. Vi ses i Sverige.
/ Au pair 14/15 /

Babysitting

I går blev jag erbjuden babysit hos en annan svensk familj som bor i Fulham. Lilltjejen var nämligen febrig och var tvugen att stanna hemma och mamman hade en massa saker inplanerade. Efter att jag lämnade barnen på skolan hoppade jag på bussen som tog mig till hammersmith och sedan en annan buss som tog mig till deras hem (mycket bussåkande i denna stad). Väl där möts jag av en supertrevlig kvinna och en sprallig liten två-åring som hoppar upp i famnen på mig direkt. I fyra timmar passade jag henne, vi kollade mest på ipaden och sedan åt vi lite. 40 minuter innan hennes mamma kom hem somnade hon och sov även när jag gick vid kl två. 
 
Att jobba lite extra som au pair skadar absolut inte, speciellt inte mig som har ett såpass glest schema. Är ledig mellan 9-3 varje dag, och i dag passade jag E mellan 10-2. Det finns inget negativt med det: man tjänar pengar, och man kan inte slösa pengar! Det händer annars väldigt lätt även fast jag har blivit mycket bättre på det. 
 
Deras gran var så galet stor för en "vanlig" gran.