/ Au pair 14/15 /

Allergi, barnvakt, taxi och svenskt

Saturday.. I dag vaknade jag vid nio-tiden och började göra mig iordning för en träff med en ny tjejskara på Nordic Bakery vid baker street. Det hela slutade dock med att vi hade gått till Nordic bakery fast på olika ställen, båda nära baker street. Som tur var hade jag Lisa, Johanna och Daniella med mig. Vi satt och drack bryggkaffe och pratade en lång stund innan vi skiljdes åt. Jag och Johanna begav oss till HM på oxford street, wok to walk och sedan till pret. Det går knappast ha tråkigt med den tjejen alltså haha. Sedan skiljdes även vi åt och jag begav mig mot den svenska butiken och kyrkan. Mellodags!! 
 
I går skulle jag egentligen möta upp Hannah för en fika men jag fick en allergisk reaktion av jordnötter som gav mig ett svullet öga med stora vattenblåsor. Tur nog hade jag tagit med mig betapred från Sverige så det slank snabbt mer och jag var tvungen att blåsa av mina planer. Vi ska träffas på måndag istället! På kvällen satt jag barnvakt i fem timmar. Barnen var uppe en timme och sedan var det läggdags. Satt i 3,5 h och slöade, och tjänade pengar?!? Helt sjukt nice. Fick även betald taxi hem, första gången jag åkte taxi :D
 
Just nu sitter jag och halsar herrljungas äpplecider och lyssnar på Beyonce. Ska nog sätta på en film och sedan nana gott. I morgon är det första mars och då börjar jag, Josefine och Lisa på en sockerfri månad igen. (Eller jag ska bara hålla på tills Lovisa kommer den 25 mars). Ska gå till gymmet i veckan också och be om en rundtur. Det är dags nu!
 
 
/ Au pair 14/15 /

Och då var hon tillbaka

Yes, Emma befinner sig på Londonmark och mår kanon. Veckan i Sverige var bättre än jag någonsin kunde tänka mig, jag jobbade hos pappa, åt god mat, drack alkohol, umgicks med Lovisa nästan varje kväll innan hon skulle till jobbet, träffade en massa vänner och släkt. En sådan stärkande vecka!! Jag älskar verkligen min familj, släkt och mina vänner så otroligt mycket! Tack för att ni existerar <3
 
Jobbveckan har snart redan passerat. Barnens storasyster är på besök, supertrevlig tjej. I måndags sov jag i tre timmar mitt på dagen, välbehövligt efter veckan som hade passerat. Och jag kom inte hem förrän halv 2 på natten till måndagen. I tisdags kom Lisa till mig och vi snörade på oss träningskorna och gick in till Richmond utmed themsen. Älskar den stigen. Åkte till den svenska butiken med min vm på eftermiddagen, hon bjöd på fika och sedan åkte vi och hämtade barnen tillsammans. På kvällen träffade jag Daniela och vi åt sushi och pratade om livet. När jag berättade att jag var blyg i början av mitt au pair-år så blev hon helt chockad och ba: "Can you even be shy??" Hahaha känns bra att mina vänner känner mig så bra efter så kort tid. Men ja, jag var faktiskt lite blyg och tyckte det var jobbigt att prata engelska.
 
I går hade jag och Josefine planerat in ett besök på en av Londons alla parker men vädret var inte på vår sida så vi bestämde oss för att vara soffpotatisar istället. Vi frossade i all den svenska maten jag och min vm köpte i tisdags. SÅ gott! 
 
I dag har jag bara tagit det lugnt, tagit hand om lite tvätt och väntar nu på Lisa som virrar omkring på tunnelbanan. Har fått ett par "Den stannade inte i Earls Court??" "Nu måste jag ju byta tåg igen för detta tåget går ju inte till gunnersbury!!" "Vilken buss går från dig till gunnersbury?" "Jävla district line, för många förbindelser!" Hahaha så kul. Hon behöver kaffe ;)
 
I morgon ska jag träffa Hannah, vi har inga planer än så länge men vi hittar nog på något. På eftermiddagen ska barnen och jag gå och bada och på kvällen ska jag sitta barnvakt hos familjen i Fulham. Spännande!!
 
Bilder från hemvisiten och lite bilder från veckan. Jag och Lovisa var som vanligt dåliga på att ta bilder tillsammans, att vi aldrig lär oss! Vi har lekt med play doh i veckan därvav de fina gubbarna.
 
/ Au pair 14/15 /

En lugn dagHola! Torsdag...imorgon är det fredag..och sedan är det lördag och då åker jag hem till Sverige :D föresten, ni suger på att kommentera!! Kom igen nu!

I dag var det ju som sagt bake sale i skolan därav bakningen igår. Och när jag hör bake sale så tänker jag: nu kommer alla baka en massa gott! Men vad jag glömde var att när man bor i England har man varken tid, ord eller lust till att baka vilket resulterar i att man köper färdigbakade kakor/bakelser! Vi var de enda som hade bakat själva, hahaha. Engelsmän i ett nötskal, de kan bannemig inte göra något själv. Inte städa, inte tvätta, inte baka? Jag är superglad att jag bor i en svensk familj här i London. Hursomhelst så var våra kakor ingen succé eftersom det fanns mycket vackrare bakelser (köpta!!!!!!!). Så vi tog hem resten. Alla i familjen uppskattade dem iallafall! 

Innan det har jag bara tvättat och tittat på skins och förberett mig mentalt inför flygresan på lördagmorgon. Jag fruktar detta kommande event!!! Köpte en rislatte och en flapjack innan jag gick och hämtade idag. 

Imorgon ska barnen vara hemma från skolan eftersom A har fått feber (typiskt nu inför deras resa). Det betyder sovmorgon för oss alla, behöver bara ringa in till skolan. Sedan ska jag bruncha med Josefine på Romeos bakery (glutenfri resturang). Framåt kvällen kommer Lisa hit och då ska vi äta inne i richmond. Malin och Johanna gör oss troligen sällskap efter det. Sedan strax efter tolv så börjar jag min resa mot Stansted. Kommer va på flygplatsen i god tid men om ni känner mig bra så vet ni att jag är världens tidspessimist.

Skriver gör jag nog igen när jag är tillbaka i England. Vi ses i Sverige ;)