/ Au pair 14/15 /

Andra besöket på winder wonderland

Gårdagen spenderades i sängen, helt galet uttråkad. Jag har återigen åkt på en förkyldning. För många miljöbyten på en gång?
 
Jag vaknde tyvärr upp i dag och var ännu krassligare, men som vi alla vet hatar jag att ligga i sängen när jag måste. Så jag pallrade mig upp och gjorde mig iordning för att åka och möta Josefine i Hammersmith för att sedan åka vidare mot Hyde Park och gå på winter wonderland med hennes värdbarn. De må vara de sötaste ungarna i världen. Vi vandrade iallafall runt där i nån timme, sedan åkte vi alla hemåt. Jag mötte upp Daniela för en kaffe på Starbucks vid fem, och sedan åkte jag hem och åt lite middag och tjötade med mina värdföräldrar och deras vän. 
 
Nu har jag äntligen packat upp min väska och gjort iordning mitt rum. (Jag säger ju att jag är helt värdelös på att vila när jag borde. När jag inte borde vila vilar jag mer än gärna, helt hopplös.) Jag ska försöka vila i morgon tills jag ska träffa Josefine igen. Då ska vi käka sushi och titta på film.
 
 
#1 / / My:

Jag och Lovisa har också blivit förkylda. Märkte när jag vaknade i tisdags att det var därför jag mådde dåligt hemma hos dig i måndags. Förlåt, antagligen mitt fel att du nu är förkyld

Svar: it's cool My, det är bara bra att det bröt ut på riktigt eftersom jag har varit halvförkyld superlänge 😁
EMMA INGELSBO

#2 / / Daniella 🌙:

Krya!

Svar: Tack snälla :)
EMMA INGELSBO