/ Au pair 14/15 /

This week

På natten till måndag var jag äntligen tillbaka i England och i min säng, och som tur var hade barnen inset day den dagen vilket betyder ingen skola (lite som studiedag tror jag). Deras förra au pair Camilla var även på besök sedan fredagen vilket också underlättade lite. Vi hade en chill dag med lite lek i parken och flamsande. Resten av dagen chillade vi framför tv:n. 
 
I tisdags när jag och Camilla hade lämnat barnen styrde vi båda mot Shepards Bush och Westfield, hon för att shoppa och jag för att möta upp Lisa, Johanna och Malin. Även Josefine anslöt sig sedan. I onsdags kom Josefine hit och vi var allmänt efterblivna, eller jag rättare sagt. Åt lunch och mös. I går damsög jag huset och placerade mig sedan i solen och låg där läääänge. Så härligt. På kvällen efter jobbet mötte jag Amanda och vi gick och köpte cider och satt oss på min balkong och njöt av kvällssolen. Oj vad jag kommer sakna det där. Vi sade att vi ska införa afterwork-livsstilen i Sverige som det finns här i England varenda dag. Det är ok att ta en öl på en tisdag efter jobbet liksom, ingen biggie! Så bli inte förvånade om jag frågar er någon gång om vi ska ta ett glas efter jobbet när jag har kommit hem igen! Jag vägrar att släppa det!
 
I dag är det SÅ äckligt kvavt, typ 25 grader och regn/åska/uppehåll/sol och smäller av snart. Ska snart in till Richmond med Amanda och köpa lite smink och sen får vi se vad som händer och om Malin ansluter sig! 
 
 
Är bara tvungen att visa detta! Detta är verkligen England i ett nötskal. De har gin och tonic på burk, kalas, jättebra etc etc. Men såklart måste det ju finnas en diet version!! Hahaha orkar inte. 
 
 
#1 / / Daniella 🌙:

Här i öst är det så himla kvavt och varmt med. När man passerar gränder luktar det varmt kiss :(